onsdag den 5. april 2017

"Som Alle de andre"


Den 17. marts var der reception for en ny bog " Som alle de andre". Jeg har været så heldig at får lov at testlæse den. Det er en dejlig og ærlig fortælling om at finde sine egne veje efter at have været hinandens. At længes efter det velkendte mens man forsøger at være tro mod sine egne værdier. Krydret med småsjove episoder om at være ny på et singlemarked, med helt andre muligheder end for 20 år siden.

"Som alle de andre" handler om parforholdet og dets op og nedture.

Karen lever i et traditionelt monogamt ægteskab som hun har været i i over 20 år. Der er de gængse op og nedture og små irritationer. De har børnene Janus og Frida sammen ...Da det meget pludseligt går op for Karen at hendes mand har en affære bryder hendes verden sammen. Det udfordrer hendes syn på livet, udfordrer venskaberne omkring dem, deres forhold til børnene og efter skilsmissen til også andre partnere.. Pludselig er hun en del af skilsmisseprocenterne og "som alle de andre".


Foto: Frederik Honore 


Det er 2 skønne kvinder fra min by og omgangskreds der står bag.
Mette Honoré og Birgitte Rasmussen.
Der er så mange årsager til at folk blive skilt, denne er én af dem. 

I kan kigge med på deres side og være med til at debattere relevante spørgsmål om emnet. Få små bidder af bogen og følg med i processen  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...