lørdag den 3. oktober 2015
Havde egentlig ikke lyst til at september skulle slutte, nu hvor jeg er blevet så glad for farverne derude.
Solen er fremme og kaster lys på alt fra grønne, gule, røde og brunlige blade fra morgenstunden.
Idag har himmelen igen været blå og luften magisk ren at indånde.
Lykkelig vis ser det ud til, at det fortsætter ind i oktober.Efterår er også lig med forældremøder, infomøder og trepartssamtaler. Og med 3 børn er det lidt mere end et par stykker i starten af hvert skoleår.
Jeg har været med Jeppe til Efterskolernes dag og fået virkelig lækker æblekage. Og mødt unge begejstrede mennesker, som er vilde med efterskolelivet.  Jeg har aldrig prøvet det selv - men tit tænkt at dem, som kom hjem fra et ophold virkede nærmest lykkelige.
Håber også det er helt normalt som forældre at have en lille klump af noget ubeskriveligt, som en blanding af savn og samtidig at ville sit barn det bedste. Som nogen gange er at give fri og slip.
Har hørt foredrag om alkohol og unge mennesker, for ja det er noget der er begyndt, rundt om os. For har en klar fornemmelse af, at mine børn ikke er der endnu. Og det skal ikke lyde som, at jeg peger for fingre. Måske er vi der om 1 år eller 2. Det er jo ikke noget som ikke kommer til at ske.
Kan forstå at der bliver sagt mange ting til forældre som ikke passer og at der henover sommeren i, er set piger på 12 - 13 år i alt for lidt tøj, hængende ud med alkohol på offentlige steder. OMG.
Så er altså meget nemmere at forholde sig til, hvad der lyder mere ligetil i O. klasse med røde postmapper, legeaftaler hvor man for ansigt på både barn og forældre og alfabetet som skal læres af en meget motiveret og nysgerrig pode.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...