lørdag den 1. august 2015

Noget om alder og entrébilletter.Svinger alle andre end jeg blot kortet lystigt i ferien og når der skal besøges attraktioner?
Det kan hurtigt løbe op, hvis vi skal hele familien afsted. Vil blot lige nævne på forhånd at min indlæg er udsprunget af undren og overvejelser om økonomi i en ferie. For hvor konservativt det kan lyde, vil jeg ikke sprænge feriebudgettet ud over alle rammer.  

I de fleste forlystelsesparker er der særlige priser for børn til og med 12 år.  Børnebilletter, som nogle gange kan fåes gratis, så man slipper med voksen entré.  Har været i Legoland på den måde og det virker skønt, da det føles som om man får noget foræret når man kan træde ind i parken på budget.
At føle man har sparet  3 x 299 kr. er en god ting.

Eksempler

Tivoli

PRISER

Entré og turpas
ENTRÉBILLET99 DKK
TURPAS209 DKK

Børn til og med 8 år har gratis entré til parken.

Givskud Zoo
Entré 
Ved indgangen  DKK
  
Voksen (fra 12 år)
 190

Barn (3-11 år)
100

Småbørn (0-2 år)
 Gratis

Bil
 GratisLegoland
1-dagsbillet
Voksen
(13 - 64 år)
Kr. 329
Barn
(3 - 12 år)
Kr. 299

Egeskov Slot

Voksen All incl (Park, slot og udstillinger)  210 
Barn 4 - 12 år                                                130

Mange steder har også såkaldte familiebilletter til 2 voksne og 2- 3 børn. Der eksistere desværre ikke familiemodellen 4 voksne  og 1 barn i billetgenren.  
Nogle hoteller som fx. Scandic tilbyder, at man kan have 2 børn under 12 år gratis med.

Rits rats til nu, hvor de ældste børn i min husstand er 13  og 15. Herefter er det voksenpriser!
Vil gerne hilse og sige at lysten til at besøge Legoland stadig eksisterer. For selvom de bliver ældre, er lysten til at deltage i aktiviteter sammen stadig intakt. 
Men økonomien bliver en noget anden.  For det er hurtigt minimum 900 kr der skal gives i entré gebyr.  Derfor er kunsten at finde noget, der taler til alle mellem 6 og 40 blevet større. 

Er personligt glad for at mange offentlige steder heriblandt Den Gamle By har gratis entré for alle under 18 år. Det gælder også de fleste kunstmuseer, så håber inderligt at interessen kan flyttes til, at oplevelser kan være flere ting. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...