fredag den 13. marts 2015

Katten Flora flytter

Katten Flora leder efter det perfekte det sted at bo. Men der bor allerede en papegøje og skildpadde i huset.   Eva har fordybet sig i en lille kreativ konkurrence som
 

Schleich kører pt.men konkurrence, hvor man kan vinde Schleich dyr til en værdi af hele 2000 kr. Derudover kan man vinde en oplevelse for familien til en værdi af 1500 kr. - eks. til en zoologisk have.

Har du lyst til at deltage - så se her: 

Konkurrencebetingelser ”Sjov Schleich-konkurrence”
Nu er det for en gangs skyld dig og din familie, der sidder i instruktørstolen og kan vinde skønne Schleich-præmier med timevis af sjov, hvis det bliver jeres video, som vinder Schleich-konkurrencen.
• Lav en video med dine dyr fra Schleich. Du vælger selv, hvilke  Schleich-dyr, du vil bruge, og hvordan du bringer historien til live. Slip kreativiteten løs, og vis os, hvordan ethvert sted kan blive forvandlet til en legeplads med Schleich-produkter – og inspirer andre ved at vise, hvordan du leger med Schleich-dyrene.

Ønsker du at deltage, så send din(e) video(er) til
toptoynordicschleich@gmail.com
senest 30. marts 2015 kl. 12.00.
Du må gerne deltage med flere videoer, men det er et krav, at det udelukkende er Schleich-dyr, der indgår. En deltager kan dog kun vinde én gang. Videoen må ikke indeholde genkendelige og/eller konkurrerende varemærker. De videoer, du sender, skal du selv have produceret. Det er således ikke tilladt at sende videoer, du ikke har rettighederne til.

Hvad kan du vinde?
En udvalgt Schleich-pakke til en værdi af ca. 2.000 kroner plus  et gavekort til www.gavekort.dk til en værdi af 1.500 kroner.
Vinderne udvælges af TOP-TOY A/S og får direkte besked via e-mail senest 30. april 2015 kl. 12.00.
Øvrige vilkår Konkurrencen administreres af TOP-TOY A/S.
Ved at sende din video giver du TOP-TOY A/S og Schleich en eksklusiv, royaltyfri licens til at bruge din video i såvel kommerciel som ikke-kommerciel sammenhæng.  Videoer vil blive delt på YouTube og kan blive brugt som annonce på YouTube.


De oplysninger, du afgiver i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, gives alene til TOP-TOY A/S. Oplysninger videregives ikke til tredjepart. Ved deltagelse gives der samtykke til, at dit navn må offentliggøres, såfremt du vinder. Fortolkningen må ikke være af seksuel karakter, ligesom den heller ikke må repræsentere og/eller nedgøre politiske og/eller religiøse overbevisninger. 

Indlægget er lavet i samarbejde med Schleich. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...