mandag den 27. oktober 2014

Skab gode minder

Gode minder kan også være hverdags minder, fra dage derhjemme, hvor én kunne gå i dansetøj det meste af dagen. Imens én andens barndoms bedste minder netop er blevet pakket i kasser. Der ligger så mange timers leg og minder i de kasser. Og vupti blev det interessant for hende i dansekjolen. Både dansekjole og lego har udløst meget glæde, mange kys og kram fra mine børn. Lave en bakke med lækre snacks, invitere storesøster og hendes veninde til at smage på herlighederne. En veninde som hun ikke havde set i 1 uge og gensynsglæden var til at høre. Et venskab som de sikkert vil kigge tilbage på med en god følelse i maven. En dag hvor der blev tid til at se en film sammen. Vi er faktisk rigtig gode til at spise aftensmad sammen uden afbrydelser - men vi ser sjældent de samme ting i tv. Især ikke efter vi har fået netflix og hver især har nogle favoritter/serier.  Ja gode minder kan komme i mange afskygninger og have helt forskellig betydning fra person til person. 


Ribena vil gerne sætte fokus på minderne, og skabe rammerne for at I kan skabe dem sammen som familie. Derfor vil vi gerne sender jer en ”Ribena-hygge-aften-pakke”, så I ikke skal tænke på det praktiske, men blot nyde en kvalitetsaften sammen som familien.

Ribena kører lige nu en konkurrence på Instagram, hvor alle kan deltage og formålet er at "skabe gode minder".

Hvis du gerne vil skabe gode minder og være heldig at være en af de månedlige vindere, skal du blot skrive #skabgodeminder og @ribenadk under dine billeder på Instagram.
Du kan læse mere hos Ribena lige her.


Det er især flaskerne fra 80´erne og 90´erne jeg husker. De var tunge og af glas. Samme gode smag :)

Indlægget er sponsoreret. Fotos og oplevelser mine egne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...