onsdag den 26. marts 2014

Venindebesøg og MGP lege


Eva er lige nået den alder, hvor venindebesøg er en ny og spændende verden som åbner sig. Både i form af, at besøge nogen man ikke har været hjemme hos men også at spørge en "Kan du lege?" og få et ja. Det er noget at se frem til, når der er lavet en aftale. Uanset om det er ude eller hjemme. For så er det ikke en helt almindelig dag, når man ved at efter madpakker i børnehaven er der en legeaftale. Det er spændende.Nogen gange har hun sommerfugle i maven sådan en dag.  Der bliver tænkt tanker om hvad der skal ske. Og hun får selv lyst til at rydde lidt op på værelset. Der er smil på læben når hun træder ud af døren.
Den sidste tid har legene drejet sig om MGP. Hvem der bare stod der under en rigtig discokugle og sang sin egen sang.  De går virkelig op i det. Kan alle de 10 sange udenad. Imens der danses og mimes.  Mimes er måske lidt underdrevet, for der skråles også med på fuld hals " Jeg har energi i mig ...." Sange som handler om forelskelser, venskab, sure naboer, drømmeland og sommerferier.  Det er fedt og jeg forstår deres glæde ved det.
Vi har en mikrofon herhjemme, en fin én som Evas far har lavet til hende - men der er jo brug for flere, når man har veninder på besøg. Håret skal også styles og lipglossen er næsten helt brugt op.
Frem fra klædeskabet findes alle tylnederdelene frem. Det er virkelig en fest. Meget fornøjeligt at følge med i på sidelinien.


Sådan en discokugle fra Lekmer ville give endnu mere hype til MGP legene. Jeg har fået lov at låne billederne fra Lekmer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...