søndag den 30. marts 2014

Fragments & ThoughtsSmå fine Øjeblikke fra dagligdagen som det ser ud ovre på instagram.
De sidste 14 dage har ellers været præget af forandringer  og tanker om relationer. 
At reflektere over værdien af de menneskelig relationer vi indgår i, er noget jeg altid har fundet interessant. Selv inden jeg kunne formulere det med ord.  Vi har alle liv med drømme og passioner. Gode dage og dårlige dage. Værdier som giver mening for vores tilgang til alt, men som kan være så forskellige at det synes umuligt at finde noget at være fælles om. Vi har hver vores følelser som vi bruger på meget forskellige vis.  Nogen har været på vandringer i dybe dale, hvor der er meget smerte og meget lidt lys. Andre har besteget det ene bjerg af lykke efter det andet eller trives bedst hvor det larmer.  
Det er ikke altid en følelsesmæssig tilstand kan forceres eller ses på som en ting der skal overståes. Her giver det altså mening med ordsproget  : Tiden læger alle sår...
Inden længe er der igen skønne oplevelser at dele med venner og familie. Nære og fjerne. 
Vi har mulighed for at give og modtage i alle de relationer vi indgår i. Skabe samhørighed, hvis vi vil. Vi har mulighed for at hjælpe dem som er os nære men også dem som har brug for en hånd. Dem som er stigmatiseret af andres fordomme.  
Nærvær og omsorg er aldrig spild af tid.  Der kan ske forandringer i relationer. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...