onsdag den 13. februar 2013

Farvel sut.

Sidste forår tog vi ud til suttetræet. Eva syntes der var meget spændende og der hang alle de andre børns sutter flot - men hendes skulle ikke hænge dér. Nej! Vi kørte hjem med sutter igen. Faktisk er det også gået lidt i glemmebogen hvordan de store sagde farvel til sutten. Eller Maja. For Jeppe brugte aldrig sut, så det var slet ikke et emne vi var inde på.
Der gik et halvt år. Med mange samtaler om at sige farvel til sutten. Velvidende at et barn ikke selv kan træffe den beslutning! Jo mere vi talte om det, jo mere gik hun rundt med den sut. Slet ikke vejen frem. Desværre var Eva en del syg i december og stoppet blev udsat. Så ond er jeg/vi heller ikke.
Så da kalenderen skrev januar blev sutterne lagt i en æske. Alle sammen! Turen til suttetræet var ligesom afprøvet uden held.  Til gengæld Så kom der en gave til Eva.
Et ret godt bytte. Sådan cirkus indtil hun skulle i seng samme aften. Det var nærmest som en lille narkoman på afvænning. Vildt store abstinenser. Og lige nu er vi så dér, hvor der 5 min inden man sover for lov at ligge med sin sut og pille hår.

Og kjolen kan bruges til udklædning. Den dag var der virkelig mange prinsesser og spiderman i børnehaven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...