torsdag den 24. januar 2013

Gensyn med London i år. Ja, tak!
Åh, at sidde i et fly med udsigt og kurs mod London ville være en god ting. 
Sponsoreret indlæg

I 1993 stod jeg i billund lufthavn sidst på eftermiddagen. Jeg var 17 år og med min allerførste Beautybox i den ene hånd og en flybillet til London i den anden, var jeg klar til en udfordring som au-pair i et halvt år.
Igen i 1996 flyttede jeg til byen for en længere periode - denne gang samtidig med nogle piger fra gymnasiet.

Det var en sjov måde at opleve byen på. Virker som meget længe siden nu. Nårh ja - det er 20 år jo også hmm. Og faktisk snakkede vi den anden dag om, at det er en by som godt kunne bruge et gensyn. Har lyst til at vise mine store børn, hvor jeg har været. Så der kigges efter rejser til London. 

Den er næsten 20 år gammel denne her.  
Husker foråret i London med mange kirsebærtræer, og regnvejr for mig dengang, i uanede mændger. Følelsen af, at  komme fra et meget lille land, når jeg gik gennem gaden og forbi de enorme huse. Det var virkelig noget anden end den stille parcelvej hjemme i provinsen. London var hele verden. Alt på et sted. Så meget historie.
Jeg lærte en masse skønne piger fra Australien at kende, da de ofte tog til London som Nanny. De boede hos lidt mere velhavende familier, således kom jeg en overgang i mit liv i Rowan Atkinsons hjem ( Mr. Bean) og mødte en ung bums, som var udgået af et boyband. Det hed Take That og ham i de grå joggingbukser, som handlede i samme kiosk var Robbie Williams. Bare ærgeligt at jeg synes Take That var under mit niveau af musik og at jeg 10 år senere stod meget længe i en kø foran Fona, for at sikre mig billet til hans koncert i parken.


Jeg glæder mig især til at vise dem området ved Covent Garden, hvor jeg kom en del. Husker at der var en fed Dr. Martens butik og at vi nærmest faldt bagover af det enorme udvalg. Indtil da havde Dr. Martens jo bare været sorte. Og ja det var før internet shopping. Købte mig et par i velour som blev slidt op.

Måske har du også lyst til en weekend i en storby.

Mon ikke de fleste har hørt om Momondos rejseguider før. Momondo har en fin rejsesøgemaskine på nettet, hvor der også findes små cityguides til de mest populære storbyer. Jeg kan personligt godt lide deres humørbarometer, som viser hvilket humør stedet passer til. Covent Garden hører under afslappet. 


1 kommentar:

  1. Åh London <3 Min scrapbog fra dengang jeg boede der har efterhånden 13 år på bagen :) Vil også SÅ gerne derover igen - snart, tak :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...