tirsdag den 13. december 2011

Sokken gemte idag på strik til "miav" fra mormor. Det er virkelig nogle glade børn, der vågner hver morgen til det kalender halløj. Godt det samme, for synes måske ikke jeg er tunet ind på december måde med samme entusiasme i år. Nyder alle de lyskæder i mørket og sådan - men tror der er nogle der holder min julehat i år, mens jeg passer tasterne og alle de andre praktiske ting.
For øvrigt må det godt holde op med at tisregne. Så hellere lidt hvidt i hvidt. Husker sidste år hvor dagene havde smukt lys, fra genspejlet af al sneen. Idag forcerede Eva og jeg meget store vandpytter for at komme til ikke regndans men juledans med dagplejen. Hyggeligt arrangement. Tommelfingeren op til de damer, som gør et godt stykke arbejde af godt hjerte. Trods sparerunder og endnu én på vej. Der findes en del dejlige dagplejere ude i det danske land.

 Sådan så det ud sidste år, når der skulle hentes og bringes i December. Bare lidt mere smukt en grå himmel med regntunge skyer, der drypper på næsen og alt det andet som rager ud fra regnjakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...