søndag den 18. september 2011

Dahlia og dejlige boller.



Syntes at konceptet med koldhævning er genialt og nemt. Ikke engang et bord fyldt med mel efterlader det. Perfekt : ) Blomsterne havde Eva med hjem fra farmor og "dipper" hvor hun tilbragte det meste af lørdagen. Det er en af favoritblomsterne.

6 kommentarer:

  1. Jep koldhævet boller er helt klart også en favorit herhjemme :0)
    Skønne blomster.. I år jeg desværre ikke selv nogen dahlia..var i tvivl om hvornår vi skulle flytte, så har derfor ikke sat nogen - æv! Men til næste år så...
    God aften
    KH.

    SvarSlet
  2. smukke smukke blomster! :)

    har du en opskrift på bollerne, de ser vildt gode ud?

    SvarSlet
  3. Trine, opskriften kommer her : )

    5 dl vand
    25 g gær
    2 tsk. salt
    2 spsk. olie
    ca. 300 g hvedemel
    ca. 300 g grahamsmel eller andet groft mel.
    Hørfrø eller lign. til drys

    Bland vand og gær sammen. Tilsæt salt og olie. Til sidst melet. Bland det hele ved at røre rundt i skålen. Dejen har lidt klistret konsistens. Dæk skålen med "film" og stil den i køleskabet natten over. Form dejen til boller med en ske, som dyppes i varmt vand.
    Bag dem i ca. 15 min ved 250 grader.
    Voila og værsågod. Jeg laver dobbelt portion og det giver ca. 30 boller.

    SvarSlet
  4. Flotte bolle r- elsker selv det der langtidshævede ræs! Og sikke smukke blomster

    SvarSlet
  5. Jeg kommer gerne og prøvesmager de boller en dag, for de ser rigtig lækre ud, Sine :-)

    SvarSlet
  6. Mange tak for opskriften! :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...